RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

P kelas baking kek

Posted by : Umieja at 5:22 PM

Butterscotch Cheesecake

Fruity Cheesecake
Chocolate cheese indulgence.

Dah lama sy tak update blog ni kerana kesibukan tugas di ofis. minggu ni tiap malam sy tdo umah mak saya sbb anak yg bersunat di rumah mak. Kesian mak jaga anak sy yg baru bersunat balik keje sy lak uruskan.

Ni gambar2 kek masa p kelas Kak Noni pada 20 Nov. Dah 2 kali p kelas Kak Noni dan bg sy seriusly kelas beliau antara KELAS HANDS ON TERBAIK pernah sy ikuti. Mmg 100% hands on dari A-Z.

Nasib baik gambar ni sempat simpan dlm pc hubby awal2 kalu tak habis delete kerna anak sy dah terdelete byk gambar dlm hp saya baru2 ni..huhuhu..sodeh. gambar anak konvo tadika pun da takde dlm hp tu.

0 comments:

Post a Comment