RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

BARU NAK UPDATE LAGI

Posted by : Umieja at 1:54 AM 0 Comments


Kek Steam Cheese Brownies dan Kek Choc Moist Barbie ditempah oleh Pn. Azalina.  tQ





 
 Choc Hantaran dgn tema warna soft blue ditempah oleh Pn. Zai dan kek Red velvet ditempah oleh Pn. Iqin.  Terima kasih sudi menempah.


Kek Steam Cheese Brownies Barbie ditempah oleh Pn. Syakila dari Putrajaya.  tqvm


Kek Steam Cheese Brownies dan 60pcs creampuff ditempah oleh Pn Suzana Othman.  Tqvm

Brownies choc ditampah oleh Pn. Zainab.  Tqvm

lagi gambar lambat masuk sini...

Posted by : Umieja at 12:20 AM 0 Comments

Kek Steam Cheese Brownies ditempah oleh En. Saiful.  Alhamdulillah...they liked it



Tempahan utk majlis perkhawinan

Posted by : Umieja at 10:44 PM 0 Comments




Tempahan kek Red Velvet hantaran utk Ernie (pink white) dan adiknya Junizah (purple white) - tq dear.

Untuk majlis perkahwinan ini juga Pn. Ernie menempah 200 pcs brownies utk para tetamu.




Posted by : Umieja at 10:46 PM 0 Comments

Red Velvet repeat order dr Pn. Marlina utk suami dan anak beliau. Tq dear


Tempahan Choc Moist oleh jiran utk majlis makan2 di rumahnya...


Alhamdulillah....berkesempatan menghadiri kelas ANEKA PUDING. Belum sempat open order utk mufflin lagi huhuhu nantilaaaa ye...


Tempahan Red Velvet dari En. Saiful.  Tq


ALHAMDULILLAH.....berkesempatan mengikuti kelas ANEKA MUFFIN....wangi semeerbak bila baru kuar dari oven...hmmmm yg ini pun sy belum sempat open order lagi....huhuhuhu


Tempahan Kek Steam Cheese Brownies - repeat order dari Agirl.


Lagi Gambar Yang Lambat Dipost hmmmmm....

Posted by : Umieja at 2:50 AM 0 Comments

Assalammualaikum,

Order seterusnye (lambat lagi masuknye di sini),

60 pcs Cream puff oleh Cik Dah, Terengganu

Choc (Berryls) Hantaran tema pink hijau diorder oleh Kak Muza





Kek hantaran (ni pun dah lama sgt baru masuk) huhu oleh En. Afeeq - Steam Cheese Brownies

Creampuff oleh Pn. Maznah dan Red velvet cake oleh staf Fak. Hutan sekali lagi

Ada lagi nanti sy masukkan ye...hehehe...

Bz sokmo

Posted by : Umieja at 11:45 PM 0 Comments

Assalammualaikum....

Lama sungguh tak post ape2 di sini.  Saya terlalu sibuk dgn keje di ofis, urusan anak2 dan rumah. Walau bagaimanapun, alhamdulillah...Umieja Homemade Choc masih beroperasi spt biasa cuma sy kurangkan bila anak sy exam.  Berikut adalah gambar2 tahun lepas yg baru sempat dimasukkan di sini huhuhu....

Tempahan Steam Cheese Brownies oleh Pn. Roslina utk anak perempuan beliau Adina si comel tu...


 Tempahan Red Velvet oleh Pn. Rahimah






Repeat order - Red Velvet dengan edible image gambar gumball dan 30pcs Creampuff oleh Pn. Rahimah




 Tempahan Steam Cheese Brownies  with ganache oleh En.Rizal....yummieee

Cream Puff bentuk angsa
Tempahan Brownies Cheese - dipotong dua dan dimasukkan di dalam kotak.




Tempahan 30 pcs Creampuff oleh Pn. Ira dan Red Velvet oleh Pn. Rienna


 Tempahan Cornchoc 2 balang (tiada gambar huhuhu) dan Red Velvet staf F. Hutan

Ada lagi nanti sy masukkan gambar....huhuhu





Creampuff

Posted by : Umieja at 2:29 AM 0 Comments


lamanyeee....tak update blog ni...huhuhu...kali ni tempahan creampuff - 15pcs kak yanie, 30pcs hazliana harun dan 60pcs kak Ain....semuanya kenalan FB ye.  tq kepada semua yg mengorder.

Steam Cheese Brownies

Posted by : Umieja at 10:21 PM 0 Comments

Stem Cheese Brownies ini ditempah oleh Dr. Siti Zaharah utk anak lelaki beliau.  Alhamdulillah they luv d taste.  Deko simple aje - sy letakkan juga wafer choc and sweets keliling cake.  Tq Dr. Siti kerana sudi menempah dgn umieja

Carrot Almond Cheese Cake

Posted by : Umieja at 9:50 PM 0 Comments

Tempahan Carrot Almond Cheese Cake.....ini pun tempahan yg baru sempat sy masukkan huhuhu.  Tak ingat nama customernya hhuhuhu (malas nak cek dlm tab huhuhu).

Utk makluman, gambar2 tempahan saya masukkan ikut turutan tempahan tp sy masukkan di sini bila sy free jeeee....huhuhu.  Harap sudi laa singgah ke blog sy ye...Kepada yg sudi menempah terima kasih saya ucapkan. 

Steam Cheese Brownies & Creampuff

Posted by : Umieja at 9:41 PM 1 Comments

Lamanya saya tak update blog ini.  Alhamdulillah tempahan masih berjalan spt biasa.  Cuma saya agak sibuk dan x byk masa utk luangkan masa di sini.  Baru2 ini hp kesayangan saya telah hilang - ada beberapa gambar tempahan jugak tak sempat sy masukkan di sini....huhuhuhu.  Anyway, ini juga tempahan lepas yg baru nak dimasukkan huhuhu


Kek Steam Cheese Brownies dan 60pcs creampuff tempah oleh Yanti sempena bday anak perempuan beliau.  Tqvm dear Yanti.