RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Steam Choc Moissssstttah

Posted by : Umieja at 3:02 AM

again Steam choc moist. kali ni tempahan dari staf Fak Perhutanan direkomen oleh Cik Meiza yg da menempah sblm ini...tq dear Meiza. utk makluman tempahan ini dah lama tp baru sy update (ikut daaan jee)

Dugaan betul, masa bawak naik kete kek ini da tersenget kedudukannya. kete gegar kek turut begegar so da kureng cantik. Sy letakkan anggur (tu je sempat beli pagi2 tu) utk cover kelemahan rupa kek. agak saspen nak bgtau customer tp sy perlu jujur. so sy citer terus terang. Lega bila customer bole bg positive comments n masukkan gambr dlm fb dan promote kek yg tak comey ni....

Nanti sy update lagi blog ni bila free...umieja masih lagi menerima tempahan tp jrg dpt update blog bila internet slow lagi laaa malas dibuatnya...anyway umieja amat menghargai semua customernya dan kini da jadi kawan2 lak...seronok gak kan...

0 comments:

Post a Comment