RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Tempahan Yg Dulu Takleh Upload

Posted by : Umieja at 1:24 AM 0 Comments

Tempahan Pada 9/7/2011



Moist Choc Cake dan Chocolate dengan tema pink purple ditempah oleh Pn. Zainab utk majlis pertunangan anak perempuan beliau. Alhamdulillah Pn. Zai berpuas hati dengan kek dan choc ini katanya. Kepada Nurul dan pasangan semoga jodoh berpanjangan dan bahagia hendaknya.


Tempahan Yg Dulu Takleh Upload

Posted by : Umieja at 12:51 AM 0 Comments

Tempahan pd 8/7/2011



Repeat order dr Kak Jamilah (FSK) sebanyak 20pcs Coklat Oreo utk bday girl. Terima kasih Kak Jamilah.
Semasa menyiapkan Coklat Oreo ini saya juga telah menyiapkan tempahan Cream Puff sebanyak 165 Cream Puff. Terima kasih kepada Dr. Nolila (90pcs), officemate hubby di FPerhutanan (45 pcs), Pn. Zarita (15pcs) dan En. Khairil Johari (30pcs). Gambar Cream Puff tidak sy ambil kerana da byk gambar Cream Puff tp takleh upload pun masa tu. Gambar Cream Puff yg sy telah compile tu je la ye

Cream Puff lagi

Posted by : Umieja at 1:40 AM 0 Comments








lama tak update blog. Sibuk dgn tugas d rumah, ofis dan tempahan. Ini sbhgn gambar2 tempahan cream puff yg sempat sy ambil. Sy menerima byk tempahan cream puff termasuk utk tujuan berbuka puasa dan tak semua sy ambil gambar kerana masalah nak upload gambar baru2 ni. Saya juga menerima positive comments drpd para pelanggan yg telah menempah cream puff. Kepada yg telah menempah dan jg yg beri komen terima kasih sy ucapkan. luv yaaaa!


Kepada yg beragama Islam, Selamat Menjalani Ibadah Puasa. Semoga ibadah kita diterimaNya.

Posted by : Umieja at 1:37 AM 0 Comments



Ini adalah sbhgn dr tempahan cream puff yg sempt sy snap sepanjang Julai ini. Kerana bosan dgn kesukaran memasukkan gambar dlm blog kerana masalah internet sblm ini terdpt jugk tempahan cream puff yg tidak sy rakamkan. Di sini sy compilekan gambar2 tmphn cream puff yg tidak dpt sy masukkan sblm ini.

Minggu cream puff

Posted by : Umieja at 8:12 PM 0 Comments



Alhamdulillah...akhirnya dpt jugak sy upload gambar ni (walau penat tunggu - slow sgt). Tempahan ini da lama sampai da tak berapa ingat. tak silap sy tempahan ini pd 6/7/2011 yg lepas. Semenjak creampuff menjadi sbhgn dr produk Umieja sy telah menerima byk tempahan cream puff - tempahan paling "sweet" adalah dari Tauke Cina Kedai plastik tmpt sy beli bekas utk Cream Puff - siap dpt repeat order darinya. Beliau turut promote creampuff sy pd pelanggan yg dtg ke kedainya.....Tq Tauke!