RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Red Velvet dan Creampuff

Posted by : Umieja at 12:55 AM 0 Comments

Kek Red Velvet dan 45 pcs creampuff - repeat order dari Kak Ira (staf AOBA).  Tq kak ira for the compliment heheehe.

Steam Choc Moist lagi..

Posted by : Umieja at 12:52 AM 0 Comments

kek 2 tingkat Steam Choc Moist - last minit repeat order dari Pn. Nazminas.  Tqvm

Steam Choc Moist & Creampuff

Posted by : Umieja at 12:48 AM 0 Comments

3 biji Steam Choc Moist utk jamuan penutup raya ditempah oleh jiran saya.  Gambar creampuff tidak saya masukkan sbb malas nak cari huhuhu lambat sgt update blog gituler jadinye. 

Steam Choc Moist

Posted by : Umieja at 12:37 AM 0 Comments

Kek Steam Choc Moist repeat order dari En. Nan tokey katering.  Terima kasih En. Nan...

Choc Moist & Cheese Brownies

Posted by : Umieja at 12:32 AM 0 Comments

Lamanyeee tak update blog....lama tak jenguk ke sini. sejak kebelakangan ini sy sibuk dgn keje ofis dan aktiviti pelajar. Anyway sy update skit blog ni jp lagi kena continue keje lain huhuhu...ada masa sy akan update lagi.

Tempahan Steam Choc Moist utk jamuan makan - Pn. Ina dari Kajang.  Alhamdulillah dpt good feedback dari Pn. Ina

Steam Cheese Brownies staf dari Idec UPM (namanya saya lupe) utk anak gadisnye yang ke 5 thn.  Kek laku menurut smsnye alhamdulillah tqvm. Beliau juga ada menempah 15pcs creampuff (gambar tak amik pun).     

Siiibbuuuknyeee sayeeee.....

Posted by : Umieja at 9:51 PM 0 Comments

Assalammualaikum, dah lama saya tak update blog kerana kesibukan masa dgn kerja-kerja rumah, tempahan juga kerja ofis.  Lps raya sy sibuk dgn tempahan open house. Abis raya sibuk pula dgn kemasukan pelajar baru di UPM.  Sabtu dan Ahad pun dtg ofis kerana ada aktiviti utk pelajar baru. Tempahan yg diterima utk open house masa bulan Syawal pun tak sempat sy masukkan di sini kerana jadual sy yg agak padat.  Tambah kalut bila anak saya dua2 sihat dan salah sorg pula demam berpanjangan (berulang2).

Alhamdulillah...lega ati bila anak-anak dah sihat dan sy pula baru balik dari mengikuti Program Team Building di Eagle Ranch Port Dickson selama 3 hari.  Insyaallah, sy akan update gambar2 tempahan yg diterima nanti........(nak siapkan keje ofis ni haaa) huhuhu.