RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Creampuff

Posted by : Umieja at 8:11 PM 0 Comments

60pcs creampuff diorder oleh kawan hubby & 60pcs lagi diorder oleh staf AOBA.  Dua2 repeat order alhamdulillah.....

Creampuff, Carrot Cheese Cake & Steam Cheese Brownies

Posted by : Umieja at 7:51 PM 0 Comments


Cream Puff diorder oleh Kak Bib, Steam Cheese Brownies diorder oleh En. Saiful Hamdani dan Carrot Cheese Cake diorder oleh En. Johari.  Terima kasih semua yg sudi mengorder. 

RedVelvet again

Posted by : Umieja at 7:42 PM 0 Comments

Kek Red Velvet lagi - kali ini ditempah oleh Pn. Zarita sempena bday beliau dan anak2nya.  Sweet kan bole celebrate sekali.

Red Velvet

Posted by : Umieja at 1:10 AM 0 Comments

Red Velvet tempahan staf Bank Muamalat - lupe namanya. 

Lollichoc sempena hari Ibu

Posted by : Umieja at 12:43 AM 0 Comments

Bersempena dgn Hari Ibu, Pn. June telah menempah lollichoc ini  utk diberikan kpd para ibu yg menghadiri majlis harijadi anaknye....Lollichoc ini menggunakan choc Beryls. Tq Pn. June.

creampuff, steam cheese brownies & red velvet

Posted by : Umieja at 9:05 PM 0 Comments

En. Shukri menempah sebiji Red Velvet dan Steam Cheese Brownies manakala sebiji lagi Red Velvet ditempah oleh Pn. Erneeza.  Saya juga telah menyiapkan 60 pcs Creampuff oleh staf Fakulti Perhutanan(gambar tak sempat nak ambil kerana terpaksa dihantar pagi2 lagi).  Terima kasih semua yg sudi menempah.

Red Velvet lagi

Posted by : Umieja at 8:21 PM 0 Comments

Red Velvet cake ditempah oleh Ciela AOBA.  Lama da meninggalkan kilang tu.  Tq dear Ciela.

Red Velvet lagi, lagi n lagi

Posted by : Umieja at 1:30 AM 0 Comments

Dua biji Red Velvet ditempah oleh IeQin JPTH dan rakan2 sempena bday beliau dan rakan yg disambut bersama.  Satu biji utk dimakan bersama kawan2 di ofis dan satu lagi beliau minta saya potong 4 bahagian utk bday boy n girl dlm bekas berasingan utk dinikmati bersama keluarga masing2.  Sweet je!

choc moist n Red Velvet lagisss...

Posted by : Umieja at 12:15 AM 0 Comments

Kek Red Velvet (warna pink putih) dan kek Choc Moist (warna hitam putih) ditempah oleh Pn. Azida dari Putrajaya.  Tqvm dear.

Red Velvet lagissss....

Posted by : Umieja at 12:10 AM 0 Comments

Kek Red Velvet kali ini ditempah oleh Pn. Maznah sempena harijadinya.  Tq very much kak.  Semoga panjang umur, murah rezki dan dalam lindunganNya selalu..

Red Velvet

Posted by : Umieja at 1:07 AM 0 Comments

Minggu ni kerap buat kek ini - Kek Red Velvet kali ini ditempah oleh staf Bank Muamalat KL.  Tq very much. Alhamdulillah dpt good feedback!

Doll Cake (red velvet n choc moist)

Posted by : Umieja at 1:07 AM 0 Comments

Kek ini sy buat istimewa utk 3 org bday girls kakak saya dan dua org anak buah saya - KAK NGAH, AINA & IRA tanda sayang sy pada mereka bertiga hehehe.  Saya gabungkan 2 biji kek sbb ikut faveret bday girls so dpt la makan 2 jenis kek.  Kek bahagian bawah adalah kek red velvet dan bahagian skirt kembang tu kek choc moist.  Tapi dlm gambar ada sorg bday girl je.

3 biji kek choc moist n creampuff

Posted by : Umieja at 11:39 PM 0 Comments

3 biji kek chocMoist ni diorder oleh staf TNB Bangi.  Tq verymuch for ur oder. Saya juga telah siapkan sebekas creampuff 30pcs order dr student UPM tapi tak ingat nak snap gambar sbb da lewat mlm siapnye tak sabar nak tdo hihihihi.

RedVelvet lagi...

Posted by : Umieja at 9:55 PM 0 Comments

Ini last minute sy siapkan. Saya dah terlupa untuk siapkan kek ni - very bad sy ni.  Nasib baik sy manage utk siapkan kek ni sblm majlis makan2 tersebut.  Terima kasih Kak Aizan (jiran saya yg baik ati) kerana sudi order dan maaf kerana siapkan kek ni last minute.