RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Creampuff jer...

Posted by : Umieja at 12:42 AM 0 Comments

Tempahan kali ni 30pcs creampuff je....repeat order dr. jumi.

Brownies dan Creampuff

Posted by : Umieja at 12:24 AM 0 Comments

Repeat order dr Pn. Ziela AOBA. Tqvm dear. Chewy Brownies dan 30pcs cpuff

Chewy Brownies

Posted by : Umieja at 12:14 AM 0 Comments

Repeat order dari Ziela kilang AOBA.

Carrot Cheese Cake

Posted by : Umieja at 12:00 AM 0 Comments

Tempahan daripada Pn. Marianie utk suami beliau. Terima kasih Pn. Marianie.

Creampuff lagi

Posted by : Umieja at 1:33 AM 0 Comments

Pembuka 1/1/2011 tempahan creampuff 90pcs. Selepas 1/1/2011 sy tutup tempahan seminggu kerana menguruskan persekolahan anak sulung sy yg baru nak masuk darjah satu.

Carrot Walnut Cheese Cake dan SCB

Posted by : Umieja at 1:27 AM 0 Comments




Carrot Walnut Cheese Cake ditempah oleh kawan Kak Aizan dan Steam Cheese Brownies Cake ditempah oleh Gegirl. Terima kasih Kak Aizan Gegirl. Kedua tempahan ini adalah pada 30 Disember 2010 (Jumaat) penutup tempahan bg tahun 2010.


Dua2 sy deko last minit huhuhu....akibat makan ubat batuk tido sampai tak sedar huhuhuhu.....

Marble Cheese Brownies

Posted by : Umieja at 1:22 AM 0 Comments

tempahan 29/12 - tak ingat brape pcs dan sape order. kena tgk buku nanti sy update huhuhu.

Chewy Brownies lagi

Posted by : Umieja at 1:19 AM 0 Comments

Repeat order dari staf AOBA. Tq Kak Iera

creampuff lagi

Posted by : Umieja at 1:14 AM 0 Comments

90 pcs creampuff - da tak ingat sape order huhuhu ni order 25/12 yg baru masuk blog.

Creampuff

Posted by : Umieja at 1:11 AM 0 Comments

60pcs creampuff repeat order dr kak lin. Tq kak lin.

repeat order

Posted by : Umieja at 1:07 AM 0 Comments

Repeat order Chewy Brownies dan 60 pcs creampuff diorder oleh rakan2 Ziela. tq once again Ziela.

Chewy Brownies lagi

Posted by : Umieja at 1:03 AM 0 Comments

Repeat order - Chewy Brownies ditempah oleh staf AOBA. Ni pun tempahan bulan 12 yg baru masuk blog huhuhu....

200pcs brownies gift

Posted by : Umieja at 12:56 AM 0 Comments



200 pcs brownies gift utk Mesyuarat kilang AOBA (tempat mula2 keje lepas abis SPM dulu). Tq Ziela (my dear old friend).

lamanya tak update blog

Posted by : Umieja at 12:45 AM 0 Comments





3 biji kek Steam Cheese brownies ni tempahan awal bulan Disember (baru sekrg berkesempatan masuk blog) yg tgh tu utk anak buah sy Syauqi Haikal.

lamanya tak update blog

Posted by : Umieja at 12:21 AM 0 Comments

camana ye nak adakan masa utk update blog ni huhuhu....asyik takde masa je. Choc ni sebenarnya ditempah oleh kawan lama saya pada 23Nov2010 sempena majlis qiqah baby girl 90pcs semuanya. Baru skrg masuk gambornye hhehehee...