RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Steam Cheese Brownies lagi

Posted by : Umieja at 12:10 AM 0 Comments

Minggu ini sy telah menerima bbrp tempahan utk kek ini - steam cheese brownies. Kek brownies yang dilapisi cheese dan disaluti chocolate.

Yang ini ditempah oleh Kak Nor jiran sy sempena bday Leeya (anak perempuan Kak Nor yg da besar panjang tp comel je hehe) yg ke-16thn pada 11/11/2011. Sy cuba nak buat kek tu nampak sweet tp atas kek 1/11 -tertinggal satu no.1. Kesilapan sy la tu - aduhai. Once again sorry dear Kak Nor huhuhu. Kpd Leeya diucapkan "Happy Birthday". Kak Ija harap dan percaya Leeya akan berjaya dlm pelajaran Insyaallah...

RED VELVET CAKE IN d house!

Posted by : Umieja at 11:57 PM 0 Comments


Kini baru di Umieja Homemade Choc. Ini dia KEK RED VELVET (kek baldu merah) yg tgh ngetop skrg ni. Mmg sedap RV ini patutlaa fofular keknye. Keknye sgt lembut dilapisi dan disaluti cheese. So berminat bole order ye.

Creampuff Lagi

Posted by : Umieja at 11:49 PM 0 Comments

Hot produk saya - namun byk gambar creampuff yg tak dimasukkan. Kata hubby sama je gambar creampuff hehehe.....so tempahan ini dari Farah utk majlis qiqah babynye. alhamdulillah menurut Pn. farah beliau bpuas ati dgn order ini. Tqvm Farah.

Posted by : Umieja at 11:29 PM 0 Comments

Tempahan daripada Kak Maz. Terima kasih Kak Maz sudi order dan Happy Anniversary - semoga bahagia selalu bersama keluarga...daun karot kek tu tak comey sgt sbb nozzle yg sesuai da rosak kena beli baru kuikuikui.