RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

OREO CHEESE CAKE

Posted by : Umieja at 11:28 PM 0 Comments



Baru di Umieja Homemade Choc (maaf gambar kurang cantik).....menyelerakan.....mmg lazat dan disukai ramai hehehe.....mendapat byk positif komen dr yang merasa terima kasih....so kepada yang berminat tempahan kini dibuka!

lagi steam cheese brownies

Posted by : Umieja at 8:23 PM 0 Comments

Juga repeat order dari Pn. Yat. Tqvm....enjoy d cake.

Steam Cheese Brownies lagi

Posted by : Umieja at 8:21 PM 0 Comments

Repeat order dari Kak Pinat. Terima kasih dear Kak Pinat.

Carrot cake

Posted by : Umieja at 1:20 AM 0 Comments

Tempahan karot kek oleh kawan kak Aizan. Terima kasih sudi menempah. Carrot cake ini dilapisi dan disaluti cream cheese dgn rasa campuran karot dan kacang.

Posted by : Umieja at 12:13 AM 0 Comments

hahaha sempat snap walau Kak lin da hidang utk kawan2.



Tempahan creampuff drpd Kak lin (FP), Anum (Library), Zarina (FPhutanan) dan Nizam (FP). Juga chocolate dtempah oleh Marianie dgn wording "HAPPY GRADUATION DAY". Terima kasih semua...

Creampuff dan Blueberry Cheese brownies

Posted by : Umieja at 2:58 AM 0 Comments




Repeat order dr Pn. Odah - Creampuff dan Blueberry cheese brownies. Tq Pn. Odah.

Family gathering

Posted by : Umieja at 2:48 AM 0 Comments



Sempena bday abah, Wani (anak buah), abang Ngah (abg ipar), Adam (anak buah) sy buat Steam Cheese Brownies dgn hiasan buah2. Kek ini ramai penggemarnya di kalangan keluarga sy termasuk anak2 saya dan anak2 buah sy. Doa saya moga mereka panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam lindungan Allah hendaknya amin...


3 bijik kek 1 malam

Posted by : Umieja at 2:42 AM 0 Comments

Tempahan dari Kak Aizan jiran depan umah yg sweet je orgnye. Tempahan utk meraikan bday rakan2 di ofis yg menyambut bday in Ogos, September dan Oktober. Beliau menempah 3 biji kek - Kek Steam Cheese Brownies, Kek Oren dan juga Carrot Cake. Tq Kak Aizan sudi memperkenalkan Umieja Homemade Choc pada rakan2.

Posted by : Umieja at 2:28 AM 0 Comments

Tempahan Pn. Ernidawati (Aby) plain brownies with topping ganache. beliau request letak M&Ms atasnye utk dberi kpd rakan sekelas anaknya sempena bday anaknye baru2 ini. Tq Erni sudi menempah.

Choc Oreo, Choc Hantaran & Choc 2in1

Posted by : Umieja at 2:10 AM 0 Comments

Choc (gambar atas) baru kuar peti ais kotaknya berpeluh huhuhu
Tempahan dari Kak lin utk qiqah dan majlis pertunangan anak buahnya. terima kasih kak lin kerana sudi menempah choc oreo 100pcs, choc 2in1 100pcs dan juga choc utk hantaran dgn tema biru putih. gambar choc hantaran agak blurr kerana choc tersebut baru kuar peti ais. Gambar ini ehsan kak lin gak sbb masa ni sy takde kamera huhuhu. Tq dear Kak Lin.


Kek bday - steam cheese brownies

Posted by : Umieja at 10:46 PM 0 Comments

Tempahan dari Junior saya dulu zaman ITM manjung - Pn. Ernidawati (sy panggil Aby). Beliau menempah kek steam brownies cheese. Tq Aby for d compliments.

Dina yg comel!

Posted by : Umieja at 10:22 PM 0 Comments



Kek oren utk bday Dina yang comel. Gambar ehsan dari customer lak tu - Tq Kak lin. Nasib baik kak lin bg gambar kalu tak byk lagi gambar yg tak masuk huhuhu. Comel sungguh anak perempuan kak lin.

..with fresh cream

Posted by : Umieja at 9:40 PM 0 Comments



kek guna fresh cream sedap bangat nih. gambar kurang memuaskan - guna hp jee....huhuhu buat sempena bday ayahanda tercinta. kek oren span dilapisi fresh cream dan strawberry


layan jer...

Posted by : Umieja at 9:14 PM 0 Comments

Ni kes lupe masuk aritu huhu. steam moist choc cake n creampuff.

Tempahan Sempena bday "KAWAN"

Posted by : Umieja at 2:08 AM 0 Comments



Ini tempahan daripada Kak Aizan jiran depan umah. Gambar ni pun ehsan dari beliau krn da takde kamera buat masa ini huhuhu. Kak Aizan telah menempah kek steam cheese brownies dan kek oren utk anak lelaki - Haziq dan anak perempuan beliau - Nurul.


yang sweetnye tiap kali Haziq dan Nurul panggil anak saya mereka akan jerit "kawan2!" Begitu jugkla anak saya akan panggil haziq dan nurul "kawan2" kerana masa tu tak tau nama tp da melekat terus panggilan "kawan" tu. hehehe. "HAPPY BDAY DEAR HAZIQ & NURUL!

brownies cheese utk wed anniversary

Posted by : Umieja at 2:00 AM 0 Comments

Pn. Anum telah menempah 2 biji blueberry cheese brownies sempena majlis ulangtahun perkahwinannya. Alhamdulillah dpt positive feedback dr beliau. Gambar ini ehsan dari beliau kerana saya takde kamera buat masa ini (huhuhu). Terima kasih kepada Pn. Anum kerana gambar ini dan juga kpd Umai kerana memperkenalkan Umieja Homemade pd Pn. Anum. terima kasih sekali lagi...


Posted by : Umieja at 1:57 AM 0 Comments


Tempahan dari Kak Odah - steam choc moist dan cream puff

lupe lak....ahaks

Posted by : Umieja at 1:03 AM 0 Comments



Ni tempahan bulan puasa aritu yg terlupe nak masukkan. huhuhu sape yg order pun sy da tak ingat hehehe (kes malas cek buku)

cream puff n brownies cheese

Posted by : Umieja at 12:45 AM 0 Comments

Tempahan staf daripada Uniten (blueberrry Brownies cheese) dan 30pcs cream puff dari pn. Marlina. Terima kasih

3 jenis jerrrr

Posted by : Umieja at 12:39 AM 0 Comments



repeat order dr pn. Hana. beliau order kek choc moist dan cream puff. Manakala brownies cheese diorder oleh staff TNB Bangi (kwn my sister). Tq yg sudi order.

Choc Moist cake lagi

Posted by : Umieja at 11:50 PM 0 Comments

Tempahan dari Pn. Roslina. Deko last minit balik keje pastu da nak masuk kotak baru tingat nak letak kacang huhuhu....tu yg comot tu. hehehhee anyway tq dear Kak lin.

Choc for Papa

Posted by : Umieja at 11:28 PM 0 Comments

Tempahan Pn.Umi Nadrah dari Kajang utk bday hubby beliau. Terima kasih Pn. Umi Nadrah.