RSS
Paparan Blog ini adalah lebih menarik menggunakan Mozilla FireFox

Steam Choc Moissssstttah

Posted by : Umieja at 3:02 AM 0 Comments

again Steam choc moist. kali ni tempahan dari staf Fak Perhutanan direkomen oleh Cik Meiza yg da menempah sblm ini...tq dear Meiza. utk makluman tempahan ini dah lama tp baru sy update (ikut daaan jee)

Dugaan betul, masa bawak naik kete kek ini da tersenget kedudukannya. kete gegar kek turut begegar so da kureng cantik. Sy letakkan anggur (tu je sempat beli pagi2 tu) utk cover kelemahan rupa kek. agak saspen nak bgtau customer tp sy perlu jujur. so sy citer terus terang. Lega bila customer bole bg positive comments n masukkan gambr dlm fb dan promote kek yg tak comey ni....

Nanti sy update lagi blog ni bila free...umieja masih lagi menerima tempahan tp jrg dpt update blog bila internet slow lagi laaa malas dibuatnya...anyway umieja amat menghargai semua customernya dan kini da jadi kawan2 lak...seronok gak kan...

Steam choc moist

Posted by : Umieja at 2:52 AM 0 Comments

Tempahan seterusnya daripada Pn. Rahimah dan staf dari GSO (Tak ingat nama dah). Tq for ur order to both of u....


Tempahan Moist Choc Cake Lagi

Posted by : Umieja at 2:30 AM 0 Comments

Kek ini agak besar dan agak berat (tak ingat lak saiznya - cantuman 2 1/2 biji kek). Nasib baik tak jauh utk hantar kek ini selang beberapa buah rumah dari rumah saya. Kek utk baby comel bernama Aunie (nama penuh tak tau laaaa...hehehe) berusia setahun.


Terima kasih Pn. Jumi kerana sudi menempah....dah lama baru sy masukkan kat blog ini huhuhu. Topping ganache n bcream ditaburi badam dan anggur sbg penyeri. Masa ni baru second time sy buat kek sebesar ini terlalu lega bila mendpt positive comments dan seterusnya menerima beberapa tempahan lagi...

Update blog ikut dan jeee...

Posted by : Umieja at 2:18 AM 0 Comments

4 biji Steam Moist Choc Cake tempahan Cik Meiza


Tempahan seterusnya datangnya daripada (eh cam tuju lagu lak hehee) Cik Meiza (Fakulti Perhutanan). Beliau order 4 biji Steam Moist Choc Cake. Mulanya tak kenal pun cik Meiza ni tp lps temphan ini terus jadi kawan. terima kasih kpd cik Meiza kerana beliau telah upload gambar kek yang ditempah dan turut promote kat kawan2 beliau. So sweet of u dear...

LAMANYEE TAK UPDATE BLOG

Posted by : Umieja at 1:44 AM 0 Comments

Lamanyeeeeeeee tak update blog. Punyeleeeeeee malaaaasssss update blog...sian blog ni...sampai da lupe camana nak update blog hehehe. Alhamdulillah, umieja homemade masih lagi berurusniaga (ewah) spt biasa cumeeee bab update blog jee dia mmg slow skit. huhuhu

Berikut adalah tempahan yg sepatutnya dah lama dimasukkan...(sy update ikut dan je...bz dgn keje di ofis lg - sy ni tak secekap sesetgh blogger)



Kek ini ditempah Pn. Hana (kat Fb da lama masuk kat blog lambat) alhamdulillah Pn. Hana bpuas ati dgn kek ni yg ditempah utk ibu beliau. Kek ini disiapkan last minute gilerrr....huhu Tqvm dear Hana.